Concert învăluit în mister
Social 6 martie 2018, 11:17 | 2850

Concert de 8 martie învăluit în mister, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din capitală. Pentru a urmări un spectacol dedicat femeilor, din provincie au fost aduși zeci de spectatori, dar nimeni nu știe cu certitudine cine a comandat muzica.

Unii nu s-au prea interesat la ce bun au fost aduși în Chișinău, alții spun că au venit la invitația unor membri ai PD, dar administrația Palatului nu confirmă acest lucru. Păstrează tăcerea, deocamdată, și purtătorul de cuvânt al formațiunii conduse de către Vladimir Plahotniuc. Această femeie ne-a spus că a venit din Cricova, la invitația președintei Organizaţiei naţionale a persoanelor în etate "Tezaurul naţiunii", fondată de Partidul Democrat. Cei mai mulți spun că au fost chemați la un concert dedicat zilei de 8 martie, unde au cântat Angela Cabari și frații Aurica și Valeriu Cordineanu.

Șefa Palatului de Cultură al Feroviarilor s-a eschivat de la un răspuns clar privind cheltuielile suportate.

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon pentru a comenta organizarea concertelor înainte de 8 martie.

Asemenea evenimente s-au desfășurat și în alte localități. Unul dintre ele, cu participarea interpretului Ionel Istrati, a avut loc în weekend în comuna Pelivan, raionul Orhei, fiind reflectat la posturile care îi aparțin șefului PD.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie