A doua semifinală Eurovision 2018
Monden 10 mai 2018, 17:23 | 3731

Capitala Portugaliei găzduiește astăzi cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision. Pe scenă vor urca și reprezentanții Republicii Moldova, trupa Doredos. Pe opt mai, artiști din zece țări au fost deja votați pentru a merge în marea finală.

Artiști din Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda şi Cipru s-au calificat în finala Eurovision-ului, care va avea loc sâmbătă, 12 mai. Sunt cele zece țări din 19, care au trecut, pe 8 mai, de prima semifinală a competiției muzicale.

La casele de pariuri, reprezentanta Ciprului, cu melodia „Fuego”, este cotată cu cele mai mari șanse pentru a câștiga actuala, cea de-a 63-a ediție a Eurovision-ului.

Marea Britanie, Franța, Germania, Italia și Spania nu au participat în prima semifinală, ele fiind calificate direct în finală, alături de ţara-gazdă, Portugalia. A doua semifinală a concursului se va desfășura astăzi, când alte zece țări vor fi selectate pentru marea finală de sâmbătă. Pentru un loc în finală vor lupta astăzi și reprezentanții Republicii Moldova, trupa DoReDos, care va evolua cu piesa „My Lucky Day”, sub numărul șapte.

Opinia ta contează. Comentează!