Image-Description
Moldovenii din toate colțurile lumii, mesaj comun: „Formați celule de rezistență pentru a lupta cu regimul oligarhic din RM”
Politic 10 iulie 2018, 10:39 | 3215

„Lupta împotriva regimului oligarhic din Republica Moldova trebuie să continue. Pentru a ne opune dictaturii, trebuie să ne unim și să formăm celule de rezistență în diasporă. Să ne unim forțele”. Sunt mesajele mai multor moldoveni din diferite orașe ale lumii.

„Celula de rezistență din Dublin vine cu un mesaj de îndemn către toți cetățenii RM aflați peste hotare. Dragi basarabeni din toate țările și orașele lumii, uniți-vă prin rețele de socializare. Formați celule de rezistență în orașele voastre pentru a lupta cât mai eficient cu regimul criminal și oligarhic din RM. Ei sunt puțini, iar noi suntem mulți. Ei sunt organizați, noi o să fim și mai organizați”, a menționat Diaspora din Dublin.

Totodată, un îndemn a venit și din partea unui moldovean din Germania: „împreună uniți trebuie să dăm o lovitură regimului Plahotniuc. Împreună o să învingem”.

”Am demonstrat că Diaspora e o forță trebuie să rămânem uniți, mergem până la capăt”, a spus un alt moldovean din Diasporă.

Mesajului moldovenilor din Dublin s-au alăturat și mai mulți conaționali din Italia: „Noi celula de rezistență din Milano vă îndemnăm să vă găsiți și să vă uniți într-un grup. Moldoveni de pretutindeni uniți-vă. Acum oprim dictatura”.

„Moldovenii din Londra au creat o celulă de rezistență. Acum Moldova are nevoie de noi. Ajunge. Îndemn moldovenii din țară și de peste hotare să se opună, participând la proteste”, a declarat un alt conațional.

Opinia ta contează. Comentează!