Ghimpu vrea scuze publice de la Năstase
Politic 16 ianuarie 2019, 20:34 | 2226

Mihai Ghimpu îi cere lui Andrei Năstase să își prezinte scuzele și să dezmintă public o afirmație, potrivit căreia, ”Ghimpu este unul dintre beneficiarii miliardului furat”. Liberalul este gata să își apere onoarea în instanță și îi mai cere lui Năstase un leu drept prejudiciu moral. ”Nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”, a replicat Năstase.

Mesajul lui Mihai Ghimpu a fost plasat pe facebook.

În viața mea am trecut cu vederea peste mai multe manipulări, suspecții nefondate sau chiar minciuni sfruntate, inventate de către adversarii / dușmanii mei politici, considerând mai jos de demnitatea umană să le dau atenție. Această cerere, înaintată lui Andrei Năstase, este prima din viața mea politică, deoarece furtul miliardului a afectat toți cetățenii Republicii Moldova, iar lumea nici până azi nu cunoaște hoții!… A trece peste învinuirile aduse de el ar însemna că sunt indiferent față de jaful secolului și față de numele Ghimpu, care nu-mi aparține doar mie.

a scris Mihai Ghimpu pe Facebook. El a atașat un document, prin care își exprimă toate nemulțumirile față de acțiunile lui Năstase. În replică, copreședintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS a declarat astăzi într-o conferință de presă că nu a încetinit niciodată să vorbească despre hoți.

Potrivit lui Ghimpu, dacă Năstase nu își va prezenta scuzele în public, va fi nevoit să își apere onoarea, demnitatea și reputația personală prin intermediul instanțelor de judecată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie