Image-Description
Trupurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni care au murit în accidentul tragic din Rusia, aduse astăzi în țară
Social 8 august 2018, 14:10 | 1950

Trupurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni care și-au pierdut viața în urma accidentului tragic din regiunea Kaluga, Rusia, sunt aduse astăzi în țară.Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, coloana cu cele șase cadavre ajunge în Republica Moldova în dimineața zilei de astăzi.

Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la sediul unei companii de servicii funerare. Acolo sunt așteptate de rude și apropiați.

Totodată, cele patru persoane traumatizat, care se aflau la spitalul Sukhinichi au fost externate și sunt transportate prin intermediul căii ferate cu ruta Moscova – Chișinău, fiind supravegheați de angajații SMURD.

Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău în seara zilei de astăzi, la ora 19:17. De pe peronul Gării Feroviare oamenii vor fi întălniți de apropiați.

Tragicul accident s-a produs pe 4 august, în jurul orei 7:40, în Federația Rusă, regiunea Kaluga. Trei mijloace de transport, printre care și un microbuz din Republica Moldova, s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi a intrat în depășire.

În urma impactului puternic, opt oameni, printre care șase moldoveni, și-au pierdut viața. Totodată, alți patru moldoveni au fost internați în spital cu diverse traumatisme.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie