Ploaie torențială la Bălți
Social 18 iunie 2019, 20:08 | 1176

Cinci oameni au fost scoși aseară de salvatorii din Bălți dintr-o mașină blocată de ape, după o ploaie torențială ce s-a abătut asupra localității după ora 20. Automobilul rămăsese nemișcat la o intersecție care se transformă în râu de fiecare dată când plouă mai tare, scrie portalul esp.md. De asemenea, mai mulți locuitori ai municipiului Bălți au rămas fără energie electrică din cauza furtunii.

În scurt timp, mai multe străzi din diverse cartiere ale municipiului Bălţi au fost inundate, iar circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu mare dificultate.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bălţi, Andrei Adam, care este citat de portalul esp.md, dintr-o mașină blocată de ape la intersecția bulevardului Eminescu și străzii Mihai Viteazul au fost scoși cinci oameni: trei adulți și doi copii. Tot aseară, salvatorii din Bălți au evacuat apa din câteva subsoluri inundate. De asemenea, din cauza unor crengi mari, prăbușite în urma furtunii peste firele de înaltă tensiune, unii localnici au rămas fără curent electric. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie