Gala premiilor Billboard
Externe 22 mai 2018, 13:23 | 1675

Marii câștigători ai galei Billboard Music Awards sunt Ed Sheeran, Kendrick Lamar și Bruno Mars, care s-au ales cu un număr impunător de trofee. Cine este considerată ”icoana” genului, aflați în continuare.

La gala Billboard Music din acest an au fost premiați artiștii care au dominat topurile muzicale în ultimele 12 luni. Evenimentul din Las Vegas a fost dominat de interpretul britanic Ed Sheeran, care s-a ales cu cele mai multe trofee, șase la număr. El a fost recompensat printre altele pentru „cel mai bun cântăreţ”, dar şi pentru ”cel mai bun cântec”, „Shape of You”, difuzat la radio.

Ed Sheeran, care nu a fost prezent la gală, le-a mulţumit organizatorilor printr-un mesaj video.

Iar Bruno Mars a fost premiat la cinci categorii, printre care „cel mai bun cântăreț R&B”, dar și „cel mai bun cântec R&B” pentru piesa „That’s What I Like”.

Cu trei nominalizări, Taylor Swift a primit doar două, dintre care premiul pentru ”cea mai bună cântăreaţă”.

La categoria duo-grup câştigător a fost Imagine Dragons, care a fost desemnat şi drept ”cel mai bun grup rock”.

Premiul Icon, cel mai prestigios trofeu, l-a primit Janet Jackson, care a dominat topurile Billboard în ultimele decenii. Interpreta a cântat și câteva din cele mai cunoscute piese ale sale, fiind primul ei show televizat după mai bine de nouă ani.

Finaliştii la premiile Billboard Music sunt aleşi pe baza vânzărilor generate de albume, înregistrări digitale, difuzările radio, turnee şi evenimente sociale ale artiștilor din ultimul an. În 2018, se împlinesc 60 de ani de la lansarea topurilor muzicale realizate de Billboard.

Opinia ta contează. Comentează!