Image-Description
Mărturiile șocante ale autorului dublei crime de la Soroca: A violat minora, a bătut-o pe mama ei, apoi le-a dat foc
Social 10 august 2018, 07:55 | 9265

Detalii noi despre crima de la Soroca, unde au fost ucise cu o brutalitate de nedescris o femeie de 42 de ani și fiica ei, de 15 ani. Suspectul reținut de poliție, în vârstă de 22 de ani, din raionul Soroca, a povestit cu lux de amănunte cum a comis fapta odioasă. Acesta și-a recunoscut vina și a descris scenariul crimei cu un calm înfiorător.

În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. În scurt timp, victimele au sărit din mașină, încercând să fugă. Suspectul a oprit mașina și s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure și a bătut-o până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi a găsit-o și pe fiica femeii, pe care a violat-o, apoi a lovit-o cu mașina, după care le-a dat foc ambelor de vii.

„Și cum alergam eu după dânsa, am ajuns-o din urmă și am lovit-o cu pumnul la cap. Ea o căzut jos. Am venit la mașină ca să mă duc înspre casă. Când m-am urcat în mașină, am văzut-o pe cealaltă la vreo 200 – 300 de la mașină. Ea o fugit, m-o amenințat că ele o sunat și nu știu ce, că o să mă găsească. Și eu am ajuns-o din urmă și am lovit-o. (...) O început a plânge, o zis că îți fac tot ce vrei numai dă-mi pace să mă duc acasă. Și i-am zis să aibă relații sexuale și ea o dat acordul. După asta am urcat în automobil și am ajuns la 20-30 de metri și am lovit-o cu automobilul. Și de acolo am apucat-o de mâini și am adus-o aici, în locul ista. (...) M-am întors înapoi la automobil și am găsit o sticlă de plastic și cu un șlang de silicon am scos un aproximativ un litru de benzină. Am venit și am stropit-o cu benzină și am aruncat și șlangul”, povestește suspectul.

Crima ar fi fost săvărșită la 2 iulie curent, iar poliția din Soroca a fost alertată în seara zilei de 1 august că în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca - Florești, între satele Pîrlița și Dumbrăveni, a fost găsit un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat. Veniți la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul femeii de 42 de ani, locuitoare a raionului Soroca. În cadrul unei cercetări repetate, pe data de 4 august, în același loc, la o distanță de un kilometru, a fost depistat și cadavrul fetei de 15 ani.

Peste câteva zile, pe data de 7 august, polițiștii l-au reținut pe suspect.

Mai mult, în cadrul audierilor acesta a recunoscut și un alt omor pe care l-a comis acum șase ani. „În 2012, vara, s-a primit un caz pe nevrute că am omorât o fată din satul Parcani. Aveam 16 ani, m-am speriat și am aruncat cadavrul în iaz”, a spus acesta.

Suspectul este reținut pe 72 de ore și riscă detenție pe viață.

Opinia ta contează. Comentează!