Gestionarul terenului, șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” al Ministerului de Interne, a refuzat să comenteze subiectul. Reprezentanții Primăriei capitalei susțin că totul este în ordine, iar cei ai MAI au pasat responsabilitatea pe fosta conducere a instituției. Dan Olaru susține că problema a apărut încă în 2014, atunci când sportivii au aflat că terenul ar fi fost vândut unui agent economic, iar acum o lună, reprezentantul acestuia le-a spus că nu mai pot face antrenamente acolo.

Așa cum Clubul Sportiv Central Dinamo este al Ministerului Afacerilor Interne, Dan Olaru spune că a cerut implicarea ministrului Alexandru Jizdan, însă fără rezultat. Și antrenoarea Irina Cecanova afirmă că terenul a fost luat în arendă ilegal.

Pe de altă parte, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne a declarat că există o anchetă în acest caz, care se va pronunța asupra legalității contractului semnat de către fosta conducere a instituției. Iar reprezentanții Primăriei capitalei afirma că respectivul agent economic are toarte actele în regulă. Șeful Clubului Sportiv Dinamo, Arcadie Bostan, a refuzat să discute cu reporterul Jurnal TV.