S-a deschis salonul auto de la Detroit
Externe 15 ianuarie 2019, 16:10 | 1319

Deşi industria automobilistică nu trece prin cele mai bune timpuri, în oraşul american Detroit s-a deschis ieri binecunoscutul Salon Auto Internaţional. Ce-i drept, deocamdată pentru presă. Publicul larg va avea acces printre bijuteriile pe patru roţi începând cu data de 19 ianuarie.

Producătorii auto trebuie să facă faţă unui şir de provocări, printre care războiul comercial dintre Statele Unite ale Americii şi China, stagnarea economiei mondiale, dar şi schimbarea preferinţelor consumatorilor. Potrivit expertului Michelle Krebs, citat de Euronews, industria automobilistică este într-o perioadă de tranziţie. Dacă în ultimii aproximativ 10 ani, maşinile s-au comercializat bine, s-ar putea ca vânzările să scadă în următoarea perioadă.

Producătorului Subaru îi merge bine în Statele Unite, spun experţii auto. În ultimii ani, a avut o creștere spectaculoasă a vânzărilor, iar nivelul record a fost atins chiar anul trecut. Modelul pe care îl veţi vedea în cele ce urmează a fost adus pentru prima dată în America.

În prima zi a Salonului Auto Internaţional de la Detroit, a avut loc şi prezentarea modelului Toyota Supra.

La ediţia din acest an a Salonului Auto de la Detroit vor avea loc mai multe premiere. Publicul interesat de noutăţile din domeniu este aşteptat din data de 19 ianuarie. În 2018, la acelaşi eveniment au fost prezentate pentru prima dată aproape 70 de maşini, iar peste 5.000 de jurnalişti au fost acreditaţi să scrie despre cele mai importante lansări.

Opinia ta contează. Comentează!