Luxul și opulența boierului "Șor"

Despre rafinamentul și luxul controversatului primar de la Orhei, Ilan Shor s-a discutat în alte două ediții ale emisiunii Ora Expertizei, am arătat și parcul de automobile și parcul de avioane, pe care l-a vândut deja, dar astăzi o să discutăm despre imperiul său imobiliar.

Și vă arătăm în ce lux locuiește primarul-afacerist-investitor, cel care apare în toate rapoartele Kroll ca persoană de maximă importanță în tot procesul jafului de miliarde din sistemul bancar. Cu ce se laudă Ilan Șor cand vine vorba de casa?

O moșie pe patru terenuri comasate la Chișnău. Un palat cu trei etaje într-un cartier al bogătașilor, în suburbia Moscovei. Sunt două dintre imobile, în care își duce viața de lux familia controversatului primar de Orhei, condamnat în prima instanță în dosarul „jaful secolului”.

Nici una dintre cele două proprietăți de milioane nu se regăsește în declarația de avere a afaceristului votat de orheieni la cârma orașului lor. Și nici una nu se află pe lista bunurilor puse sub sechestru în dosarul penal pe numele lui Ilan Șor!

Opinia ta contează. Comentează!