Image-Description
Cui aparține Fundația care a comandat sondajul IMAS în care cetățenii apreciază activitatea lui Dodon, Șor și Plahotniuc
Politic 14 noiembrie 2018, 16:07 | 2986

Sondajul prezentat de IMAS care arată că cetățenii R. Moldova apreciază cel mai mult activitatea președintelui Igor Dodon, a premierul Pavel Filip, a comunistului Vladimir Voronin, a primarului de Orhei Ilan Șor și a liderului PD, Vladimir Plahotniuc a fost făcut la comanda Fundației pentru o Democrație Modernă, asociație fondată în 2017 de mai mulți apropiați ai Partidului Democrat din Moldova, scrie Ziarul de Gardă.

La fondare, în funcția de președinte a Fundației a fost desemnată Cristina Balan, actuala ambasadoare a R. Moldova în SUA, fostă vicepreședintă a Partidului Democrat din Moldova.

„Fundaţia pentru o Democraţie Modernă, o iniţiativă a unui grup de experţi şi lideri de opinie din R. Moldova, ce împărtăşesc valori de centru-stânga în spirit pro-european, a fost lansată astăzi la Chişinău, în prezenţa reprezentanţilor clasei politice, ai mediului academic, analiştilor politici, mass-media. Cristina Bălan, preşedintele FDM, a declarat că noua organizaţie are un obiectiv important de a contribui la dezvoltarea societăţii civile şi a clasei politice din Moldova, prin asigurarea unei platforme largi de dialog şi resetarea percepţiilor legate de natura şi scopurile politicii de centru-stânga”, se spune pe site-ul Fundației, la lansarea ei, în octombrie 2017.

Sursa mai scrie că pe site-ul Fundației, ultimul eveniment datează din luna februarie 2018. La ultimele evenimente au participat mai mulți reprezentanți ai Partidului Democrat din Moldova, fapt vizibil în special din fotografiile postate pe pagina electronică a Fundației.

Lansarea Fundației a fost marcată și de o știre la Publika TV, post de televiziune care aparține lui Vladimir Plahotniuc, președintele PD.

Opinia ta contează. Comentează!