Mesaje de la diasporă pentru poliție
Politic 12 iunie 2019, 22:25 | 3227

Nu sunt acasă, dar le pasă de Republica Moldova. Este vorba despre conaționalii stabiliți în străinătate. Unii dintre ei au adresat mesaje pentru forțele de ordine de aici. De asemenea, moldovenii care se află în prezent în Italia, Marea Britanie, Irlanda și Statele Unite au declarat că susțin Guvernul Sandu și-i îndeamnă pe polițiști să facă același lucru.

Mai mulți conaționali din grupul FreeMoldova din Marea Britanie s-au mobilizat și au realizat câteva filmulețe cu mesaje pentru polițiștii de acasă. Ei îi îndeamnă să recunoască Guvernul Sandu.

Moldovenii din Italia sunt îngrijorați de unele evenimente de acasă. Iată de ce îi îndeamnă pe polițiști să-i susțină pe ceilalți compatrioți.

Elena Dragalin este stabilită în Statele Unite ale Americii de peste douăzeci de ani, însă îi pasă de ce se întâmplă în Moldova și se implică.

Printre cei care-i îndeamnă pe polițiști să-și respecte jurământul dat este și Alexei Verdeș, fost angajat al Ministerului de Interne în perioada destrămării URSS și participant la conflictul transnistrean, stabilit în Irlanda de peste două decenii.

Opinia ta contează. Comentează!