S-a încecat în urma unui accident
Social 23 aprilie 2018, 15:13 | 3624

Moarte cumplită pentru un băiat de 18 ani din raionul Telenești. El şi-a pierdut viaţa după ce automobilul în care se afla s-a răsturnat şi a ajuns într-un râu. În maşină mai erau patru amici de-ai acestuia, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, printre care şi şoferul autoturismului, care ar fi fost beat, spun polițiștii.

Tragedia a avut loc în această dimineață, la ieșirea din satul Cucioaia. Cei cinci tineri, toți din raionul Telenești, se aflau într-o mașină Volkswagen Pasat.

În consecinţă, unul dintre pasagerii autoturismului, care avea 18 ani, a murit înecat. Un alt tânăr, de aceeași vârstă, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost pornită o anchetă, iar șoferul ar putea să-și petreacă următorii opt ani în pușcărie. Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, în weekend au avut loc 23 de accidente rutiere, în urma cărora doi oameni au murit, iar 36 au suferit traumatisme. Totodată, între 20 și 22 aprilie, 20 de conducători auto au fost depistați în stare de ebrietate, iar aproximativ 1.600 au depășit limita de viteză. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie