Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit
Social 25 martie 2019, 19:28 | 1464

O femeie a fost reținută, după ce și-ar fi lovit soțul în inimă, cu un cuțit de bucătărie. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în satul Tănătari, raionul Căușeni. Detalii despre acest subiect, dar și despre altele aflați în următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 44 de ani era deseori băut și își înjosea soția. În cele din urmă, aceasta a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit pe soț în zona inimii. Apoi a chemat ambulanța, însă medicii nu au putut decât să constate decesul victimei și au anunțat poliția. Femeia a fost reținută pentru 72 de ore, fiindu-i deschis dosar penal pentru omor.

Tot ieri, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită fără suflare într-o gospodărie din raionul Hâncești. Potrivit poliției, femeia se afla împreună cu rudele sale și cu câțiva prieteni. După ce au băut alcool, între aceștia a izbucnit un conflict, iar victima și-ar fi aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă femeia nu a putut fi salvată.

Nenorocire și în raionul Florești. Un bărbat în vârstă de 62 de ani s-a împușcat în inimă cu arma, pe care o deținea legal. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de ieri, în satul Cuhureștii de Jos. Soția victimei a chemat poliția. Din informațiile preliminare s-a stabilit că bărbatul s-ar fi sinucis, pentru că avea probleme de sănătate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie