Arestat preventiv pentru 30 de zile
Social 16 martie 2018, 19:31 | 10352

Bărbatul care și-ar fi strangulat fosta soție cu un prosop și a aruncat cadavrul într-un tomberon a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani. Acuzatul a săvârșit crima de unul singur și își recunoaște vina, susține procurorul de caz, iar avocatul acestuia spune că foștii soți locuiau periodic împreună și cauza omorului ar fi fost gelozia.

Potrivit procurorului Daniel Precup, învinuitul a recunoscut că a comis omorul, a ținut corpul neînsuflețit în baie câteva zile, iar apoi l-a dus la tomberon. El riscă între 15 și 20 de ani sau detenție pe viață.

Bărbatul și-ar fi ucis fosta soție din cauza relațiilor tensionate dintre ei și potrivit avocatului acesta își regretă fapta. Totodată, el nu ar fi anunțat poliția despre crimă deoarece era în stare de șoc. Apărătorul a mai spus că după ce au plecat de la Poliția de Frontieră, unde ambii au fost angajați, cei doi soți au muncit în Rusia.

Avocatul învinuitului a spus că va analiza decizia instanței și va decide dacă o va contesta sau nu. Amintim că femeia de 29 de ani a fost găsită fără suflare, marți, într-un tomberon din sectorul Buiucani al capitalei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie