Image-Description
Lilian Carp, către guvernare: „Nu vă dați salvatori, pentru că nu sunteți; Sunteți niște hoți ordinari”; Replica lui Candu
Politic 21 iulie 2018, 16:59 | 7390

Deputatul PL Lilian Carp a avut un discurs tăios în adresa guvernării în cadrul ultimei ședințe plenare a Parlamentului.

„Nu vă dați salvatori, pentru că nu sunteți. Sunteți niște hoți ordinari”, a fost declarația legislatorului în cadrul dezbaterilor.

„Vă doare că a fost deconspirată frauda și hoția pe care vreți s-o faceți cu Arena Chișinău prin delapidarea a 55 de hectare? Asta este realitatea. Dacă vreți cu adevărat să faceți ceva, fără să furați, faceți, dar nu furați”, a spus Lilian Carp.

„Aici ați trecut limita. Vă avertizez și vă rog pe viitor să vă abțineți. În ceea ce ține de hoție, vreau să vă spun, dacă nu ați observat, că timpul guvernării PD și a colegilor din coaliție orice poți să spui, despre „stat capturat” și orice, numai nu despre furturi și hoții. Să ai încasări în buget de peste 30 la sută și să lupți cu schemele de la vamă, de la achiziții și restul...”, a fost replica președintelui Parlamentului, Andrian Candu.

Opinia ta contează. Comentează!