Cadouri electorale de la Șor
Politic 13 decembrie 2018, 20:33 | 10018

Partidul Șor își caută electoratul printre iubitorii de concerte cu mâncare și băutură. Până a asculta cântece, oamenii primesc bomboane și promisiuni. Unii experți vorbesc de o corupere clară a cetățenilor. Purtătoarea de cuvânt a formațiunii politice Șor a refuzat să comenteze pentru postul nostru de televiziune, spunând că este prea ocupată.

Aceste imagini au fost surprinse în orașul Strășeni. În cadru apar mai mulți oameni, printre care și pensionari, care au venit să asiste la un concert organizat de Partidul Șor.

Iar aceste imagini video ne-au fost expediate de la o întâlnire a reprezentanților partidului Șor cu oamenii din Ialoveni. Aici celor prezenți li s-au împărțit cadouri.

Tot acolo au fost văzute două femei, care beau alcool în localul unde a fost organizat concertul. Telespectatorii noștri ne-au comunicat că trimișii Partidului Șor organizează concerte în mai multe localități. Pentru a intra la spectacole, oamenii erau rugați să sa semneze liste de participare.

Unii experți vorbesc de o corupere clară a cetățenilor.

Purtătoarea de cuvânt al Partidului Șor, Alina Șargu, a refuzat să comenteze, invocând lipsa de timp. Președintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Rusu, și șeful Serviciului de presă al CEC, Rodica Sârbu, nu au răspuns la telefon. Anterior, reprezentanții CEC ne-au declarat că instituția nu are competențe de a monitoriza activitatea actuală a Partidului Șor, dar dacă ar exista o plângere, Comisia va putea examina dacă pungile cu dulciuri se regăsesc în raportul financiar al partidului respectiv.

Opinia ta contează. Comentează!