Botnari și Țuțu, la plimbare pe întuneric
Politic 16 mai 2018, 19:35 | 10972

Aranjamente nocturne, în preajma alegerilor! Secretarul general al Partidului Democrat, Constantin Botnari, considerat drept ”mâna dreaptă” a oligarhului Vladimir Plahotniuc, și colegul său de partid, deputatul Constantin Țuțu, au fost filmați de către un activist civic aproape de miezul nopții, pe strada 31 August din centrul Chișinăului. La o simplă întrebare a cetățeanului, alesul poporului i-a răspuns în stilul său caracteristic.

Cel care a surprins plimbarea nocturnă a doi ștabi PD este Iurie Tesa, activist civic, membru al Platformei Demnitate și Adevăr.

Contactat telefonic pentru un eventual comentariu, Constantin Țuțu a închis imediat ce a auzit de unde este sunat.

Secretarul general al Partidului Democrat, Constantin Botnari, nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Aranjamentele politice pe timp de noapte au devenit, se pare, tradiție la Chișinău. La sfat pe întuneric a fost surprins președintele PD, Vladimir Plahotniuc, alături de liberalul Mihai Ghimpu, în faţa sediului PL, în vara anului 2015. Contactat de Jurnal TV, Ghimpu nu a negat întrevederea, dar a refuzat să spună care a fost subiectul discuțiilor. Menționăm că Iurie Tesa a fost și cel, care i-a surprins pe mai mulți veterani ai războiului de pe Nistru în timp ce erau plătiți cu câte 600 de lei la acțiunea organizată de guvernare în susținerea votului mixt, în iulie 2017.

Opinia ta contează. Comentează!