Jurnalul de călătorii

Istoria carnavalului de la Rio de Janeiro

Atunci când mă gândesc la Brazilia, primul lucru care îmi vineîmi cap este carnavalul de la Rio de Janeiro. Festivalul atrage mii de turiști din toate colțurile lumii. Chiar dacă la Rio carnavalul oficial durează 4 zile, paradele de stradă se întind pe parcursul a două săptămâni.

Favelele din Rio, cele mai vizitate Rio este una dintre cele mai pline de culoare capitale ale lumii și atrage anual cei mai mulți turiști din zona Americii de Sud, prin frumusețea locului, dar și prin celebrul carnaval. Cele mai mari atractii ale zonei o reprezintă favelele, niște așezări sărăcăcioase, cu o arhitectură precară și densități mari de populație, distribuite de jos în sus, pe dealurile și colinele din jurul orașelor.

Atracții turistice din Brazilia Credem că sunt lucruri pe care trebuie să le cunoașteți dacă intenționați să fiți turist în Rio. Dar în general, Brazilia, e țara cafelei şi a fotbalului. Nu este o ţară a viitorului, ci una a prezentului, e o mare fereastră de oportunităţi pe care chiar merită să o vizitați.

Opinia ta contează. Comentează!