PL cere eliberarea primarului
Politic 20 martie 2018, 20:08 | 3602

Partidul Liberal cere eliberarea din arest a primarului de Ghelăuza, Nicoleta Malai, vizată într-un dosar privind trucarea licitațiilor şi spălarea banilor publici. Asta după ce ieri, pe rețelele de socializare au apărut informații, potrivit cărora femeia și-a pierdut cunoștința la Judecătoria Centru, cu sediul la Buiucani. Este vehiculată versiunea că Nicoleta Malai a ajuns pe mâna Centrului Național Anticorupție pentru că a refuzat să adere la Partidul Democrat.

Avocatul Nicoletei Malai afirmă că ea a fost în stare inconștientă de două ori, pe holul judecătoriei și în izolator. Ivan Ungurean mai zice că starea ei de sănătate este extrem de gravă. A scăzut foarte mult în masa corporală, iar starea psihică se înrăutățește din ce în ce mai mult.

Reprezentanții Partidului Liberal au cerut eliberarea imediată din arest a primarului comunei Ghelăuza, raionul Strășeni.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal Democrat a postat pe facebook informații, potrivit cărora, Nicoleta Malai a fost reținută de CNA după ce anul trecut a refuzat oferta PDM-ului de aderare la partid.

Primarul din Ghelăuza a fost reținut pe 20 noiembrie 2017, în urma unor percheziții, într-un dosar care vizează trucarea unor licitații, cu bani proveniți din Fondul Ecologic pentru susținerea unor proiecte locale. Nicoleta Malai a fost plasată în arest la domiciliu, iar la 12 martie 2018 i-a fost înlocuită măsura cu arest preventiv.

Opinia ta contează. Comentează!