Năstase: Voi denunța ilegalitățile
Politic 19 iunie 2018, 19:40 | 8445

Evenimentele care se întâmplă, începând cu 3 iunie încoace, au scopul de a mai goli bugetul municipiului Chișinău. Este opinia primarului ales Andrei Năstase, care afirmă că imediat ce-i va fi validat mandatul va face toate denunțurile necesare pentru a stopa ilegalitățile. Declarațiile au fost făcute la ediția de aseară a emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV. Ce alte subiecte au fost abordate, vedeți în continuare.

Primarul ales al municipiului Chișinău a vorbit și despre amânările care se produc la nivelul ședințelor Consiliului Municipal Chișinău.

Și asta nu este tot, mai spune Andrei Năstase.

Primarul ales a vorbit și despre episodul din dimineața zilei de 11 iunie, când l-a găsit în biroul viceprimarului Nistor Grozavu pe Viorel Bodiu, o persoană despre care spune că este din anturajul lui Vladimir Plahotniuc.

Contactat telefonic pentru o reacție, viceprimarul Nistor Grozavu ne-a declarat că de fapt, Viorel Bodiu a mers la șeful Direcției juridice și că ulterior Bodiu a trecut și pe la el, să-l salute. Solicitat să comenteze afirmațiile lui Andrei Năstase, Nistor Grozavu a declarat că toți cetățenii trebuie tratați egal și că Primăria nu este o instituție politică. Viorel Bodiu nu a fost de găsit pentru a oferi un comentariu. Numele acestuia a figurat acum câțiva ani într-o investigație a publicației Ziarul de Gardă, intitulat "Fraudă de milioane pe strada Independenţei", în care se menționează că Bodiu ar fi beneficiarul din tranzacţia cu vânzarea unui teren ce aparține Colegiului de Arte Plastice. Atunci, Bodiu a blocat discuția cu reporterii şi nu a mai răspuns la apel pentru reacție.

Opinia ta contează. Comentează!