Sandu: Șansă mai mare la toamnă
Politic 5 iunie 2018, 19:59 | 2815

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, afirmă că victoria obținută la Primăria Chișinău este importantă în contextul încurajării cetățenilor pentru alegerile parlamentare din toamnă și că PAS este gata să-l susțină pe Andrei Năstase. La rândul său, Năstase a spus că își va forma în curând echipa. Declarațiile au fost făcute la o emisiune a postului public de televiziune din România, unde s-a discutat despre mai multe chestiuni, inclusiv despre viitorul capitalei.

Maia Sandu afirmă că partidul pe care îl conduce este gata să-l susțină pe primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, pe anumite dimensiuni.

În opinia președintei PAS, cea mai mare parte a echipei lui Andrei Năstase ar trebui să fie formată în urma unui concurs.

Și proaspătul primar ales al Chișinăului a intervenit prin telefon în cadrul emisiunii. Andrei Năstase a subliniat că această victorie a Platformei DA, PAS și PLDM, obținută prin votul cetățenilor, i-a făcut să fie încrezători și în perspectiva alegerilor parlamentare.

În altă ordine de idei, Maia Sandu a fost solicitată să comenteze comunicatul de presă al Partidului Democrat, care consideră că are merite pentru victoria obținută de Andrei Năstase la alegerile locale noi din capitală.

Purtătorul de cuvânt la PD, Vitalie Gamurari, a declarat anterior că fiecare are dreptul la interpretarea sa, iar poziţia formaţiunii nu este una ipocrită.

Opinia ta contează. Comentează!