Manole: Nu se vrea reintegrarea mea
Opinii 17 iulie 2018, 05:06 | 4158

Curtea Supremă de Justiție trage de timp în soluționarea dosarului Domnica Manole, care cere să fie restabilită în funcția de judecător. Amânarea estre dictată de temerea că judecătorii se vor solidariza și vor cere independență reală, iar situația de acum este convenabilă doar guvernării, care vrea un sistem judecătoresc docil, subjugat puterii politice. Asta au declarat Domnica Manole și avocata sa, Viorica Grecu, în cadrul emisiunii "Ora expertizei". În context s-a vorbit și despre deciziile instanțelor de invalidare a alegerilor din Chișinău.

Acuzațiile lansate au fost exprimate și la cea mai recentă ședință la Curtea Supremă de Justiție și nu au fost comentate de către reprezentanții instituției. Următoarea ședință a fost fixată tocmai pentru data de 4 octombrie. Iar în cazul penal examinat la Judecătoria Chișinău ședința va fi marți, 17 iulie. În altă ordine de idei, s-a vorbit despre faptul că există discuții potrivit cărora sistemul aleatoriu de repartizare a cauzelor în instanțe ar fi manipulat.

Am sunat la Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, însă responsabilii de acolo ne-au spus că nu comentează, dar că situația pe acest segment ar fi una bună.

Totodată, Domnica Manole și Viorica Grecu au fost întrebate ce cred despre deciziile instanțelor de invalidare a alegerilor din Chișinău.

Nici aceste declarații nu au fost comentate.

Talk-show-ul "Ora expertizei" poate fi urmărit de luni până miercuri la Jurnal TV, la ora 20:00. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie