Trei mașini s-au lovit violent
Social 20 februarie 2019, 18:39 | 767

Un poliţist de frontieră de 34 de ani, care se deplasa de la Vama Leușeni spre Chișinău cu mașina de serviciu, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt automobil, care venea din direcția opusă. Impactul a avut loc în această dimineață, iar autoturismele au fost avariate grav. Informații suplimentare aflați din următorul grupaj de știri.

Accidentul a avut loc în apropierea orașului Strășeni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție din această localitate, în mașină, în afară de șofer, mai erau doi polițiști de frontieră. Automobilul de serviciu al Poliției de Frontieră, care ar fi avut girofarul pornit atunci când a ieșit la depășire, s-a ciocnit cu un alt autoturism, care venea din sens opus. Ulterior, din cauza ceții, șoferul altui vehicul, care nu a observat cele două mașini accidentate, a ajuns în una dintre ele. Cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu au fost spitalizați. Polițiștii din Strășeni au mai spus că, deocamdată, nu s-a stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului.

În această dimineață a mai avut loc un accident cu implicarea a trei vehicule, în apropierea satului Dumbrăvița din raionul Sângerei. Șoferul unei mașini a încercată să depășească un microbuz și s-a ciocnit frontal cu un camion, care venea din sens opus, dinspre Chișinău. Mai apoi, de la lovitura puternică, autoturismul a fost proiectat în maxi-taxiul pe care l-a depășit. Șoferul automobilului, originar din raionul Dochia, a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la Spitalul Raional Sângerei, fiind internat în Secția Reanimare. Potrivit Inspectoratului de Poliție Sângerei, ceilalți doi conducători auto au fost supuși testului de alcoolemie și s-a stabilit că NU erau băuți, iar cauza principală a accidentului a fost ceața densă.

Un alt accident grav a avut loc noaptea trecută în apropierea satului Măgdăcești, raionul Criuleni. O mașină a intrat într-un parapet de pe mijlocul drumului, după ce șoferul de 48 de ani ar fi adormit la volan. Automobilul a fost făcută zob, însă, din fericire, conducătorul lui a scăpat cu viață. Potrivit Inspectoratului de Poliție Criuleni, el nu era beat, dar martorii susțin că se deplasa cu viteză excesivă. Șoferul riscă o amendă de până la 1.500 de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie