Şalaru şi Munteanu, război total
Politic 18 aprilie 2018, 19:32 | 4006

Ieri - tovarăși de partid, azi - oponenți politici greu de împăcat. Vorbim de prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, şi de preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru. Aceştia şi-au adus acuzaţii grave într-un duel al replicilor, pe internet. Cea mai spinoasă chestiune, care a şi provocat balamucul, a fost întrebarea ”cine dintre cei doi se află în buzunarul lui Plahotniuc?”.

Războiul fratricid a început după ce profesorul de la Bucureşti Dan Dungaciu, fost consilier al lui Mihai Ghimpu, a declarat în presă că Partidul Unităţii Naţio­nale este un partid marionetă, creat de către Vladimir Plahotniuc pentru a rupe voturi de la principalii adversari politici ai acestuia: PAS, Platforma DA şi Partidul Liberal. Anatol Şalaru a reacționat imediat.

La puţin timp după această postare a lui Anatol Şalaru a urmat replica lui Valeriu Munteanu.

Mesajele postate de cei doi au stârnit zeci de comentarii în mediul virtual. În timp ce unii internauţi i-au luat partea lui Şalaru, iar alţii lui Munteanu, o bună parte din cititori crede că ambii politicieni au dreptate în acuzaţiile, pe care şi le aduc.

Opinia ta contează. Comentează!