Jurnalul orei 15, 23 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 23 noiembrie 2022, 18:11 | 726

Prezentat de Eugenia Apostu

Avaria din subterana de la Circ, unde ieri s-a spart o țeavă cu apă fierbinte, s-a produs din cauza stării deplorabile a conductei. Despre acest lucru anunță Termoelectrica, care precizează că magistrala a fost exploatată circa 47 de ani, fiind pusă în funcțiune în 1975.

Prețul carburanților scade de la o zi la alta. Mâine, un litru de benzină A-95 va putea fi cumpărat cu 25 de lei și 73 de bani litrul, cu 22 de bani mai ieftin decât astăzi. Motorina se ieftinește cu 25 de bani și va costa 25 de lei și 75 de bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică susține că în ciuda prognozelor pesimiste făcute anterior, prețurile vor continua să scadă.

Chișinăul dezminte alegațiile gigantului rus, Gazprom, care a anunțat ieri că va reduce și mai mult volumele de gaz livrate Republicii Moldova, din cauză că Ucraina ar înmagazina rezervele de gaze destinate țării noastre. Ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu, afirmă că, de fapt, este vorba despre economiile Republicii Moldova stocate în depozitele din Ucraina și în niciun caz nu ar fi vorba despre preluarea ilegală a gazelor de către țara vecină.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie