Autocar cu moldoveni răsturnat în România
Social 20 noiembrie 2018, 15:10 | 2217

Un autocar cu cetățeni ai Republicii Moldova s-a răsturnat pe o șosea din județul Vrancea. O femeie de 47 de ani a murit. Șase pasageri, printre care un copil de 12 ani, au fost răniți. Oamenii au fost transportați la Spitalul judeţean Focşani.

Accidentul s-a întâmplat aseară, în orașul Mărășești. În autocar se aflau 14 persoane - trei șoferi și 11 pasageri. Mașina venea din Italia prin Ungaria și urma să ajungă la Chișinău. Potrivit poliției, GPS-ul i-ar fi deviat pe şoferi de pe drumul principal către unul secundar. Într-o curbă periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ. La fața locului au intervenit cinci ambulanțe și pompierii, care au descarcerat victimele și le-au acordat ajutor medical.

În urma impactului, o femeie din raionul Soroca a murit pe loc. Cinci dintre răniți au suferit traumatisme ușoare. O femeie de 58 de ani se află în stare gravă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Republica Moldova monitorizează starea pacienților. Cadavrul femeii decedate urmează să fie repatriat. Poliția din Vrancea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie