Femeie strivită de un tractor
Social 14 februarie 2019, 15:40 | 1654

O femeie de 44 ani din satul Cunicea, raionul Florești, a murit ieri la locul său de muncă după ce a căzut dintr-un tractor și a fost strivită de remorca acestuia. Mai multe despre această tragedie aflați în cele ce urmează.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Lilia Harea, ne-a spus că tractorul era condus de un tânăr de 22 de ani. În remorca acestuia se aflau mai mulți oameni care erau transportați la lucrări sezoniere într-o livadă din satul Cunicea. La un moment dat, femeia de 44 ani a căzut din remorcă și a fost strivită de o roata a acesteia. Victima a fost dusă la spital, unde s-a stins din viață.

Tot ieri, un bărbat de 41 de ani, originar dintr-un sat al raionului Orhei, a pierdut controlul volanului camionetei pe care o conducea și a intrat într-un copac. Accidentul s-a produs în apropierea orașului Căușeni. Potrivit poliției, șoferul a depășit limita de viteză, a derapat de pe traseu, a ieșit pe banda opusă și s-a lovit de un copac. În urma impactului, mașina a fost distrusă în totalitate, iar conducătorul auto a fost preluat de ambulanță și dus la Spitalul Raional Căușeni. Medicii au spus că starea sa de sănătate este satisfăcătoare. Testul de alcoolemie a arătat că șoferul NU era beat.

Iar un bărbat de 51 de ani din orașul Ungheni a fost lovit de o mașină de poliție. Inspectorii de patrulare afirmă că el s-ar fi aruncat în fața lor. Mai exact, potrivit unui comunicat de presă al acestora, un automobil al poliției patrula prin oraș când un bărbat a fost observat că aleargă haotic pe stradă. Agenții de circulație au pornit spre el, iar când s-au oprit pe marginea drumului, bărbatul s-ar fi lovit de mașina lor și a căzut. La fața locului a venit o ambulanță, care l-a transportat la spital. Polițiștii mai spun că victima ar fi fost în stare de ebrietate. În toate cazurile de mai sus au fost deschise anchete.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie