Filip vrea să reformeze PDM, doar că nu știe dacă poate s-o facă împreună cu colegii săi chiulangii
Politic 5 septembrie 2019, 12:14 | 3402

Fostul premier Pavel Filip, singurul candidat pentru funcția de președinte al Partidului Democrat, susține că își dorește o schimbare la față a Partidului Democrat, doar că nu poate spune dacă această schimbare se poate face cu oameni precum Vladimir Andronachi, Constantin Botnari sau Andrian Candu printre membrii formațiunii.

Filip a fost întrebat, în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV, dacă în cazul în care va deveni președinte al partidului va solicita unor colegi de-ai săi din Parlament, precum sunt Vladimir Andronachi, Constantin Botnari sau Andrian Candu să părăsească formațiunea politică. Primii doi, pentru că nu se mai prezintă la ședințele Parlamentului, iar Candu pentru că a activat în cadrul unor companii ce figurează în raportul Kroll.

Fostul premier a declarat că nu este adeptul mentalității că „trebuie tot demolat sau distrus”

„Eu nu mă consider un judecător care vine și citește un rechizitoriu. Partidul Democrat va fi reformat, doar că noi vom porni de la crearea unei construcții eminamente politice. Cei care nu se vor regăsi în această construcție vor pleca”, a mai spus Pavel Filip.

Congresul Partidului Democrat, în cadrul căruia va fi aleasă o nouă conducere a formațiunii, se va desfășura sâmbătă, 7 septembrie.

Opinia ta contează. Comentează!