Igor Dodon a intrat astăzi într-o biserică și nu a purtat mască de protecție
Politic 22 mai 2020, 23:06 | 3997

Igor Dodon a mers astăzi la biserică, împreună cu familia. Din imaginile video, pe care el le-a postat pe facebook, se vede că niciunul nu poartă mască. Președinția nu reacționează însă la apelurile noastre și nu comentează acțiunile lui Igor Dodon, chiar dacă acestea contravin deciziilor luate pe timp de pandemie.

Într-o postare pe facebook, Igor Dodon s-a lăudat că el soția sa Galina, și mezinul Nicușor, a participat la liturghia de la Mănăstirea Condrița, care are hramul „Sfântului Ierarh Nicolae”. Din imaginile video se vede că niciunul dintre membrii familiei nu poartă mască, dar toți au intrat și în locașul sfânt.

Purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Lupei, nu ne-a răspuns la apel, pentru a comenta situația. Precizăm că până pe 30 iunie nu este permis accesul enoriașilor la slujbe direct în lăcașurile sfinte. Nu este pentru prima oară când Igor Dodon încalcă restricțiile impuse de autorități. Cel mai recent caz a fost acum două zile, când Dodon a vizitat în raionul Drochia fabrici, familii cu mulți copii, vârstnici sau veterani de război, la fel, fără a purta mască. 

Opinia ta contează. Comentează!