Apariția înregistrării cu Năstase, criticată
Social 18 mai 2018, 19:32 | 9522

„Vorbește cu mama, nu face trafic de droguri sau oameni”, „Nu e vorba de politică aici. E vorba de mizerie și mizerii.”.

Sunt opiniile mai multor jurnaliști și experți media, care au reacționat la apariția unei interceptări telefonice dintre liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și mama sa. Convorbirea a fost difuzată la holdingul media al lui Vladimir Plahotniuc, dar și pe portalurile afiliate acestuia, fiind folosită drept element de PR negru în campanie electorală.

Înregistrarea audio a fost trimisă la miezul nopții trecute de pe două adrese de email mai multor instituții media. Aparația interceptării a fost criticată dur în societate. Mariana Rață a avut mai multe întrebări către Procuratura Generală, inclusiv dacă înregistrarea aparține instituției și de unde vine scurgerea acesteia. Iar alții au criticat guvernarea și au lansat un apel partenerilor de dezvoltare.

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale a declarat că instituția a luat act de interceptarea apărută în presă și va verifica proveniența ei. Iar șefa Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne a declarat că e ocupată, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie