Un tânăr de 27 de ani s-a înecat aseară în lacul din parcul „La izvor” din Chișinău
Social 13 iunie 2019, 20:43 | 1249

Un tanar de 27 de ani din Chisinau s-a inecat aseara in lacul din parcul „La izvor”. Corpul neinsufletit al acestuia a fost gasit de scafandri abia astazi, la amiaza. Tragedia s-a produs dupa ce victima si un amic de-al sau au consumat alcool si au intrat in apa ca sa se racoreasca. Mai multe informatii aflati din urmatorul grupaj de stiri.

Poliția spune că victima și un amic de-al său erau în stare de ebrietate când au hotărât să se scalde în lacul din parcul „La izvor”. Cel de-al doilea tânăr şi-a dat seama că s-a întâmplat o nenorocire când a văzut că prietenul său nu mai iese din apă. Poliția investighează cazul.

Iar o femeie a fost reținută după ce și-ar fi înjunghiat mortal fostul soț. Nenorocirea s-a produs în după-amiaza zilei de ieri în orașul Florești. Potrivit poliției, între cei doi foști soți ar fi izbucnit un conflict. La un moment dat, femeia în vârstă de 55 de ani ar fi pus mâna pe un cuțit și i-ar fi aplicat mai multe lovituri bărbatului de 52 de ani. Din cauza rănilor grave, victima a decedat până la venirea ambulanței. Anchetatorii spun că femeia și-ar fi recunoscut vina. Ea a fost reținută pentru 72 de ore.

Tot ieri, un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital după ce căruța în care se afla a fost lovită de un automobil. Accidentul s-a produs în apropierea satului Bilicenii Vechi, raionul Sângerei. Potrivit poliției, căruțașul era în stare de ebrietate şi mergea haotic, când a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani, originar din același sat. În urma impactului, victima a fost transportată la Spitalul Raional Sângerei. Căruţaşul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Iar o substație a Regiei Transport Electric Chișinău, care alimentează străzile Uzinelor și Voluntarilor din sectorul Ciocana, a luat foc aseară. Din imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede un nor de fum negru și dens. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri, care au stins incendiul. Intervenția salvatorilor nu a fost una simplă, deoarece au fost nevoiţi să aştepte până va fi deconectată energia electrică în zonă. Specialiștii urmează să stabilească din ce cauză s-a produs incendiul. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie