Tinerii, susținuți de guvernare
Social 12 august 2019, 22:50 | 1273

Deputații tineri din Blocul ACUM, împreună cu organizațiile PAS Youth și tinerii Platformei DA, au lansat inițiativa de a fi creat un grup de lucru compus din deputați, reprezentanți ai Guvernului și ai societății civile, care vor lucra la un plan de acțiuni ce va duce la mărirea investițiilor în domeniul de tineret. Inițiativa a fost prezentată în cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia „Zilei internaționale a tineretului”, sărbătorită astăzi.

Printre prioritățile acestui grup de lucru se mai numără asigurarea educației de calitate prin lupta cu corupția în instituțiile de învățământ, revizuirea curiculei în școli și universități în așa fel ca după terminarea studiilor tinerii să-și poată găsi ușor un loc de muncă, dar și acordarea unor investiții mai mari căminelor și burselor studenților. Inițiativele sunt susținute și de reprezentanții Guvernului.

Tot astăzi, organizația de tineret PAS Youth, în parteneriat cu organizația de tineret a Platformei DA, a anunțat lansarea platformei contez.pasyouth.md, care va servi ca suport pentru consultarea tinerilor. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie