Nu ar vrea ca tinerii să voteze
Social 20 mai 2018, 17:44 | 6995

Socialiștii ar vrea ca tinerii să NU voteze. O persoană care a solicitat anonimatul ne-a expediat textul unei discuții în acest sens dintre câțiva membri ai Partidului Socialiștilor. Solicitat de Jurnal TV pentru o reacție, unul dintre participanții la schimbul de mesaje, alesul local din Consiliul Municipal Chișinău din partea PSRM Serghei Basiuc-Brânzei, ne-a închis telefonul după ce a auzit întrebarea.

Inițiatorul discuției ar fi consilierul PSRM din CMC Serghei Basiuc-Brânzei.

Contactat telefonic de reporterul Jurnal TV, Serghei Basiuc-Brânzei a fost de acord inițial să vorbească, dar când l-am întrebat de ce și cui i se adresează în chat, el ne-a spus că nu are timp pentru discuții și ne-a închis telefonul. Secretarul Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău, Vitalie Miron, a declarat că instituția nu a primit nicio sesizare în acest sens. El a mai spus că nu vede cum un concurent electoral poate să interzică alegătorilor să se prezinte la secțiile de votare.

Pe de altă parte, președintele organizației Tinerii DA, Dinu Plângău, i-a îndemnat însă pe tineri să se mobilizeze și să vină în număr mare la alegeri.

Opinia ta contează. Comentează!