Victorie pentru Grigorișin la Bălți
Politic 21 mai 2018, 19:55 | 2848

Dacă la Chișinău va avea loc și turul doi al alegerilor pentru funcția de primar, la Bălți s-a dat lovitura din prima. Candidatul formațiunii „Partidul Nostru”, Nicolai Grigorișin, a câștigat detașat cursa în fața altor șapte pretendenți. După ce a aflat rezultatul, Grigorișin, alături de echipa sa, a ținut să le mulțumească bălțenilor.

Grigorișin a ieșit învingător, acumulând 61,74 la sută dintre voturi. Pe locul doi s-a situat candidatul socialiștilor, Alexandr Usatâi, cu 19,17 la sută, iar pe poziția a treia - concurenta din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, pentru care au votat 6,12 la sută dintre bălțenii care au participat la scrutin. După ce a aflat rezultatul, președintele formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, a avut un mesaj pentru PSRM.

În municipiul Bălți, la alegerile locale noi au participat 34,62 la sută dintre persoanele cu drept de vot. Consiliul Electoral de Circumscriție urmează să transmită mâine cele 58 de procese-verbale Comisiei Electorale Centrale. Precizăm că, în cursa electorală de la Bălți, au mai fost înscriși: Pavel Verejanu, de la „Partidul Șor”, Sergiu Burlacu, de la Partidul Unității Naționale, Elena Grițco, vicepreşedinta formațiunii „Partidul Nostru”, dar care a participat în calitate de candidată independentă, Simion Guțu, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, precum și Oleg Topolnițkii, reprezentant al Partidului Ruso-Slavean din Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!