Bătrână violată de un tânăr
Social 12 februarie 2019, 17:34 | 1651

O femeie în vârstă de 74 de ani din raionul Orhei a fost violată de către un tânăr de 25 de ani. Într-un alt sat, din raionul Taraclia, o tânără a fost găsită moartă în fântână. Urmează detalii.

Femeia din raionul Orhei locuia singură. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, nenorocirea s-a produs în noaptea de 11 februarie. Atacatorul ar fi pătruns în casa femeii, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii, după care ar fi violat-o. Individul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost pornită urmărirea penală.

Tot ieri o tânără în vârstă de 25 de ani din satul Cairaclia, raionul Taraclia, a fost găsită moartă într-o fântână din curtea casei. Salvatorii au scos corpul neînsuflețit al victimei de la o adâncime de aproximativ 30 de metri. Potrivit poliției, tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio. Cazul este investigat pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-ar fi produs tragedia.

Iar un tânăr a decedat după ce s-a electrocutat, în după-amiaza zilei de ieri, în satul Bolohan, raionul Orhei. Victima instala un cablu de telecomunicații. Moartea bărbatului în vârstă de 29 de ani a fost confirmată de medicii de la ambulanţa care a venit la fața locului. În cazul dat a fost pornit un proces penal.

Opinia ta contează. Comentează!