Image-Description
Noul roman al lui Val Butnaru, „Ultimul profet adevărat”, lansat astăzi la Chișinău în cadrul Bookfest 2018
Social 1 septembrie 2018, 14:29 | 2173

Noua carte semnată de Val Butnaru, romanul „Ultimul profet adevărat”, va fi lansată astăzi la Chișinău, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău, ediția 2018. Evenimentul va avea loc la ora 17:15, la scena salonului Bookfest.

„Ultimul profet adevărat” este o carte dedicată lui Stephen Hawking, celebru teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. Romanul poate fi găsit în toate librăriile, dar și comandat online.

Val Butnaru a mai lansat recent romanul „Trilogia basarabeană”, apărut la Editura Cartier. A debutat ca romancier în 2010, cu „Cartea nomazilor din B.”, urmată de „Negru şi Roşu”, volum apărut în 2016, şi „Misterioasa dispariţie a lui Teo Neamţu”, roman lansat în 2017.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău, ediția 2018, și-a deschis ușile săptămâna aceasta, cele mai importante edituri din Republica Moldova și România așteptând-i pe cititori cu o bogată ofertă editorială. În total, participă circa 50 de edituri care au expus peste 50 de mii de volume, reunite în 60 de standuri individuale.

În cadrul ediției din acest an a Salonului Internațional „Bookfest Chișinău”, edituri de pe ambele maluri ale Prutului vor dona bibliotecilor publice din Republica Moldova în jur de 3 000 de cărți.

Salonul va fi deschis încă astăzi și mâine, între 10:00 și 20:00. Intrarea este liberă atât în cadrul salonului de carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie