În așteptarea nunții regale
Monden 18 mai 2018, 20:48 | 2380

Atmosferă de sărbătoare în Marea Britanie. Pregătirile pentru marea ceremonie au intrat pe linie dreaptă. În așteptarea nunții regale, mii de turiști din toată lumea au dat năvală în Windsor, în timp ce străzile din apropierea castelului au fost blocate şi monitorizate de un efectiv impresionat de forţe de ordine.

La capela de pe domeniul castelului Windsor, aranjamentele sunt pe ultima sută de metri. Mii de turiştii din întreaga lume au ajuns deja la porţile castelului ca să vadă prima repetiţie a ceremonialului de mâine. Acolo au ajuns și prinţul Harry cu fosta actriță Meghan Markle.

Şi comercianţii se pregătesc intens pentru câștiguri semnificative. Au pus în vânzare tricouri, pălării sau căni, toate imprimate cu chipul cuplului regal.

Într-un ultim moment, Palatul Kensington a anunțat că cel care o va conduce la altar pe Megan Markle va fi tatăl logodnicului său, prințul Charles, la rugămintea viitoarei mirese. Asta după ce recent, fosta actriță anunțase că tatăl ei nu va fi prezent la nuntă. Stabilit în Mexic, acesta a suferit o intervenție chirurgicală la inimă și are nevoie de timp pentru a se recupera.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, cu trei ani mai tânăr, şi-au anunţat logodna în luna noiembrie trecut. Ceremonia de căsătorie a celor doi va începe sâmbătă, iar după cununie, tradițional, mirii vor face o plimbare prin Windsor, într-o trăsură trasă de patru cai. La cea mai așteptată nuntă a anului vor lua parte 600 de oameni.

Opinia ta contează. Comentează!