Bugetari obligați să vină la „Miting”
Politic 19 octombrie 2018, 16:10 | 1996

Vladimir Plahotniuc şi colegii lui din Partidul Democrat sunt nişte laşi, deoarece îi obligă pe medici, profesori şi funcţionari publici să participe la întruniri electorale. Declaraţiile au fost făcute de către liderii Partidului Acţiune şi Solidaritate în contextul unui eveniment, pe care PD-ul îl pregăteşte pentru ziua de duminică, când formaţiunea ar urma să-şi lanseze candidaţii pentru alegerile parlamentare.

Maia Sandu a reamintit că reprezentanţii Partidului Democrat se află la guvernare din 2009. Din acel an, Procuratura Generală a fost controlată plenar de PD prin intermediul procurorului general, care a fost mereu un om apropiat de Vladimir Plahotniuc, iar numeroşi funcţionari şi demnitari au acţionat de-a lungul anilor în interesele PD-ului ca până la urmă să se alăture oficial acestei formaţiuni.

Reprezentanţii Partidului Acţiune şi Solidaritate spun că au creat o listă cu cel puţin "100 de adevăruri, despre care Plahotniuc și PD nu vor vorbi duminică". Printre acestea: eșecul total în recuperarea miliardului furat, plasarea poverii restituirii banilor furaţi pe umerii cetăţenilor, privatizarea companiei Air Moldova la un preț derizoriu, cu încălcarea legii, uzurparea puterii de Partidul Democrat, anularea pentru prima dată în istoria Republicii Moldova a unor alegeri democratice. Lista a fost plasată pe site-ul formaţiunii. Solicitat de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat a negat acuzaţiile. El a precizat că la miting vor veni nu doar membrii formaţiunii, dar şi simpatizanţii acesteia. 

Opinia ta contează. Comentează!