Image-Description
Ronaldo le-a cerut celor de la Juventus mai multe gărzi de corp: Motivul solicitării portughezului
Sport 7 septembrie 2018, 15:50 | 1859

Cristiano Ronaldo a cerut conducerii lui Juventus mai multe gărzi de corp, informează Marca. Portughezul se teme de fanatismul suporterilor italieni și vrea să-și țină în siguranță membrii familiei și locuința din Torino, despre care atacantul consideră că este mult prea expusă.

Astfel, portughezul a cerut două grupuri suplimentare de bodyguarzi: unul pentru familia sa, unul permanent, pentru vila sa, pe lângă cel de-al treilea, pentru protecția personală a fotbalistului.

După meciul cu Parma, încheiat cu victoria lui Juventus, 2-1, Ronaldo a trecut în grabă pe la zona mixtă, înconjurat de bodyguarzi, iar motivul este unul uimitor. Jurnaliștii din Cizmă scriu că Ronaldo s-a ales cu un ochi vânăt în urma unui duel din finalul partidei. Arcada stângă a lui Cristiano s-a umflat serios și a început să se învinețească, iar starul portughez al lui Juventus nu a vrut să fie văzut sau fotografiat în acest fel. Drept urmare, Ronaldo a ieșit de la vestiare înconjurat de bodyguarzi, iar aceștia din urmă i-au rugat pe jurnaliștii prezenți să nu facă poze sau să-l filmeze pe cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Cristiano Ronaldo a rămas fără gol marcat în Serie A și după etapa a treia, asta deși a tras nu mai puțin de 23 de șuturi în acest sezon, mai mult decât orice alt jucător din top 5 ligi europene care n-a marcat în actuala stagiune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie