Nimeni nu o mai oprește pe Barca
Sport 19 martie 2018, 17:30 | 858

Barcelona își continuă parcursul execelent din campionatul intern și a ajuns să aibă 11 puncte față de a doua clasată. Catalanii au trecut cu 2-0 de Bilbao. Alcacer și Messi au fost decisivi. Barca a adunat 75 de puncte, cu 11 mai multe decât Atletico.

Ultima, a pierdut pe terenul lui Villarreal cu scorul de 1-2. De eșecul lui Atletico au profitat Real și Valencia, care s-au aporpiat la 4, respectiv 5 puncte de ocupanta locului secund. ”Galacticii” au trecut de Girona cu 6-3, într-un meci în care Ronaldo a reușit al 50-a hattrick din carieră. Valencia a dispus de Alaves cu scorul de 3-1.

Alcacer și Messi au fost decisivi. Barca a adunat 75 de puncte, cu 11 mai multe decât Atletico. Ultima, a pierdut pe terenul lui Villarreal cu scorul de 1-2. De eșecul lui Atletico au profitat Real și Valencia, care s-au aporpiat la 4, respectiv 5 puncte de ocupanta locului secund. ”Galacticii” au trecut de Girona cu 6-3, într-un meci în care Ronaldo a reușit al 50-a hattrick din carieră. Valencia a dispus de Alaves cu scorul de 3-1.

Opinia ta contează. Comentează!