Image-Description
Ibra nu se dezminte: Ce a declarat după ce a marcat golul 500 al carierei cu un procedeu acrobatic
Sport 16 septembrie 2018, 11:00 | 1367

Zlatan Ibrahimovic li s-a alăturat lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo în grupul jucătorilor activi cu 500 de goluri în carieră, printr-o execuţie memorabilă.

La finalul partidei, pe care Los Angeles Galaxy a pierdut-o în faţa lui Toronto FC, scor 3-5, atacantul suedez a comentat performanţa pe care a reuşit-o în stilul caracteristic.

"Din punct de vedere personal, e ceva fantastic. Probabil că am mai multe goluri marcate decât au băieţii e pe teren meciuri jucate la un loc. E ceva uriaş, evident.

Nu ştiu câţi au reuşit să marcheze 500 de goluri în carieră, dar eu sunt unul dintre ei. Ar fi fost mai plăcut dacă reuşeam să câştigăm meciul, dar am reuşit această performanţă şi nu o noi ascunde", a declarat Ibrahimovic.

Atacantul de 36 de ani are 438 de goluri pentru echipele de club la care a evoluat (Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy), în 747 de meciuri, iar celelalte 62 de reuşite au venit în cele 114 apariţii pentru Suedia.

În acest sezon din Major League Soccer, Zlatan are deja 17 goluri în 22 de prezenţe. Cu toate acestea, Galaxy are emoţii în privinţa calificării în play-off. E la 6 puncte de Portland Timbers, ocupanta locului 6 în Conferinţa de Vest.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie