Image-Description
Dodon o face pe NIZNAIUL. Nu el este „noul Plahotniuc”, care controlează 4 televiziuni, CNA, CCM și vrea PG (VIDEO)
Politic 7 noiembrie 2019, 10:16 | 6799

Președintele Igor Dodon susține că nu poate apărea „un nou Plahotniuc în Republica Moldova” și că el se va opune unei astfel de situații.

Întrebat de Alex Cozer, moderatorul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, dacă un politician care controlează indirect 3-4 televiziuni, are controlul asupra șefului CNA, șefului Curții Constituționale și a fost aproape să obțină sub control și procurorul general, poate fi numit noul Plahotniuc, Dodon a spus că „așa situație este imposibilă în Republica Moldova”.

„Eu consider că este imposibil ca un politician să controleze toate aceste instituții și eu voi face tot posibilul ca așa ceva să nu se întâmple”, a răspuns șeful statului.

Amintim că, luni, premierul Maia Sandu a acuzat că în timp ce holdingul media controlat de Vladimir Plahotniuc pierde teren în ultima perioadă, se întărește cel ce aparține Partidului Socialiștilor.

Șeful CNA este Ruslan Flocea, fost membru al cabinetului președintelui Republicii Moldova, iar în fruntea Curții Constituționale se află Vladimir Țurcan, ex-deputat socialist.

Opinia ta contează. Comentează!