Image-Description
A comis peste 20 de furturi; Tânărul din capitală, reținut
Social 5 martie 2019, 13:30 | 1417

Un tânăr de 25 ani, locuitor a capitalei a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin de pe strada Columna din Chișinău.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 25 februarie, de proprietarul unui magazin amplasat pe strada Columna, comunicând că i-a fost sustras laptopul.

Deplasându-se la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor s-a stabilit că individul prin spargerea ușii de la intrare a pătruns în incinta magazinului de unde a sustras laptopul și bani, cauzând un prejudiciu estimat la 6500 lei.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Astfel în urma acțiunilor speciale de investigație întreprinse de polițiști individul a fost identificat și reținut, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri.

Ulterior polițiștii au stabilit că tânărul este suspectat în cel puțin 20 de furturi pe teritoriul capitalei.

Acesta și-a recunoscut vina comunicând că comite infracțiunile din lipsa mijloacelor financiare, iar bunurile sustrase le vindea la prețuri simbolice.

Tânărul a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru furt, care conform legislației prevede o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie