Image-Description
„Nimeni și niciodată nu i-a umilit ca Babuc”; Maria Ciobanu, îndemn către profesori: „Ridicați capul sus, spargeți tăcerea!”
Politic 9 ianuarie 2019, 13:00 | 2820

Nimeni și niciodată nu a umilit profesorii mai mult decât a făcut-o ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc. De această părere este deputata Maria Ciobanu, candidată din partea blocului ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 14, Telenești.

„Mă gândesc la profesori. Nu i-a mai umilit nimeni, niciodată, ca actuala ministră Babuc. Mai întâi le-a dat plicuri cu bani din miliardele furate, apoi i-a înregimentat aproape pe toți în PDM, ca apoi să-i oblige să spună minciuni că au donat bani partidului iubit. Cică i-au ajutat să facă aceste „donații” copiii lor DE LA ITALIA...

Dragi colegi, spargeți tăcerea, rupeți rândurile, revoltați-vă, ridicați capul sus și scuipați pe această blestemată guvernare. Nu vă poate ministra face nimic. Cu astfel de politici educaționale curând vor rămâne pustii școlile noastre: nici copii, nici profesori! Dacă nu vă desprindeți Dvs din brațele sufocante ale corupților, cine să o facă? Preoții merg la braț cu Țuțu și fac agitație electorală, iar mulți primari sunt duși cu pluta de frica mafiei pd-iste”, susține Maria Ciobanu.

Opinia ta contează. Comentează!