Năstase, la dezbaterea Smart City
Politic 10 octombrie 2018, 16:34 | 1541

Este important să preluăm de la colegii noștri bunele practici în gestionarea modernă a orașelor pentru a le pune în aplicare la Chișinău și în toată Republica Moldova. Este declarația primarului ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, făcută în cadrul dezbaterilor Smart City Alba Iulia 2018. Năstase a fost invitat acolo de către primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Alba-Iulia este un oraș recunoscut pentru implementarea numeroaselor proiecte Smart City și este printre primele de acest gen din România, dar și din Europa.

În debutul dezbaterilor, primarul municipiului Alba Iulia a subliniat prezența la eveniment a europarlamentarului român Siegfried Mureșan și a primarului ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

Un eveniment similar va avea loc la Chișinău, în a doua jumătate a lunii curente.

La dezbaterea națională Smart City - Alba Iulia 2018 au participat și alți oficiali, dar și specialiști în subiecte inovative. În ajun de acest eveniment, Andrei Năstase a avut o întâlnire cu primarii prezenți la conferință. Zilele trecute, Năstase a participat și la o conferință în România cu europarlamentarului PPE, Daniel Buda, președintele PNL Cluj, dar și la alte evenimente.

Opinia ta contează. Comentează!