Noi amenințări din partea lui Șor
Social 16 octombrie 2018, 08:52 | 3716

Ilan Șor s-a dezlănțuit din nou. Condamnatul om de afaceri și primar de Orhei a jignit și amenințat angajații postului nostru de televiziune. Asta după ce, sâmbătă, la emisiunea „Jurnalul săptămânii”, am difuzat o nouă investigaţie în cadrul campaniei „Unde-i miliardul?”. Conducerea Jurnal TV sesizează Procuratura Generală și alte instituții de drept să ia măsurile ce se impun în acest caz.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Șor amenință angajații Jurnal TV că vor rămâne fără serviciu după ce chiar el va închide postul nostru de televiziune.

Directorul Asociației Presei Independente, Petru Macovei, spune că, pentru aceste afirmații, Ilan Șor este pasibil de dosar penal.

Astfel, administrația postului nostru de televiziune sesizează instituțiile de resort în vederea tragerii la răspunde a primarului orașului Orhei. De asemenea, Jurnal TV precizează că nu dorește să se lupte cu Ilan Șor, pe care îl consideră drept un aliat al guvernării, dar vrea să fie respectat dreptul la libera exprimare, mai ales că nu este pentru prima dată când el vine cu amenințări la adresa jurnaliștilor.

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, ne-a declarat doar că Procuratura Municipală s-a autosesizat în urma amenințărilor pe care Șor le-a făcut în luna iulie, dar pentru a ne oferi alte informații, ne-a solicitat un demers oficial.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie