Sfârșit tragic pentru un moldovean
Social 17 iulie 2018, 15:44 | 6711

Sfârșit tragic pentru un moldovean de 23 de ani stabilit în Statele Unite ale Americii. Tânărul a fost lovit mortal de o furgonetă, în timp ce mergea pe trotuar, într-un oraș din statul Florida. După ce l-a accidentat pe conaționalul nostru și a avariat un autovehicul, șoferul vinovat în acest caz s-a împușcat și se află în stare gravă la spital. Nenorocirea ar fi fost precedată de o ceartă dintre american și iubita sa.

Potrivit presei de peste Ocean, șoferul în vârstă de 34 de ani s-a certat cu iubita sa de la telefonul mobil al acesteia. În urma disputei, bărbatul i-a luat telefonul și a urcat la volanul furgonetei sale, gonind cu viteză nebună pe străzi, în timp ce era urmărit de către partenera sa. Când a ajuns la o intersecție, el s-a izbit de un automobil în care se aflau două persoane. Ulterior, a derapat de pe șosea și a intrat pe trotuarul pe care se afla tânărul originar din Republica Moldova.

În urma impactului, cele două persoane din mașina lovită au scăpat nevătămate, iar moldoveanul a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Presa de peste Ocean scrie că tânărul a avut nenorocul de a fi la momentul nepotrivit în locul nepotrivit.

Iar șoferul care a provocat tragedia a ieșit din furgonetă și a fugit în curtea unei case, unde a vrut să-și pună capăt zilelor, împușcându-se.

Șoferul care a provocat accidentul se află în stare critică la spital. Anchetatorii fac cercetări în acest caz. Ei au luat legătura cu iubita bărbatului, care colaborează cu poliția. Între timp, rudele victimei din Republica Moldova adună bani pentru a putea repatria corpul neînsuflețit al tânărului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie