Cei mai admirați oameni ai lumii
Externe 13 aprilie 2018, 16:04 | 2267

Renumita actriță americană Angelina Jolie și miliardarul Bill Gates sunt cei mai admiraţi oameni de pe planetă. Acest lucru a fost stabilit în urma unui sondaj anual, realizat de o firmă britanică. În clasament se mai află fostul preşedinte american Barack Obama, dar şi vedeta de televiziune Oprah Winfrey.

La cercetarea sociologică au participat aproape 40 de mii de oameni din 35 de ţări. Majoritatea a spus că renumita actriță Angelina Jolie, care este cunoscută și pentru cauzele sale umanitare, este cea mai admirată persoană din lume, alături de fondatorul Microsoft și miliardarul american Bill Gates.

Cei doi domină clasamentul deja pentru al treilea an la rând. Ei sunt urmați de prezentatoarea TV Oprah Winfrey. În topul celor mai admirate persoane din lume se mai regăsesc regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și soția sa, Michelle. În listă se află 20 de femei și tot atâția bărbați.

Cele mai multe femei din clasament provin din lumea divertismentului, în timp ce bărbaţii sunt oameni politici sau afacerişti extrem de bogaţi.

Opinia ta contează. Comentează!